marți, 25 februarie 2014

„Toate drumurile duc spre casă...”

      Data de 15 februarie 2014 a marcat întâlnirea absolvenților LAȘM-iști din cele trei generații sau, mai bine-zis, a marcat reuniunea familiei absolvente a Liceului AȘM.
      Această activitate s-a desfășurat într-o manieră „dublă”. Prima parte, așa-numită festivă, a decurs în holul liceului, în cadrul căreia au fost prezentate câteva numere artistice, de către elevi ai claselor a XII-a și a XI-a. Manifestarea acestor talente în public a avut drept scop crearea unei atmosfere relaxante și, totodată, intrigante. Partea a doua s-a desfășurat într-o altă sală, destinată Întâlnirii Absolvenților. În cadrul acesteia, s-a format un dialog familiar, care a oferit absolvenților prilejul de a adera la o rememorare a evenimentelor din anii liceului. Aceștia, fără mari emoții, au relatat cele mai frumoase și memorabile momente petrecute în liceu. Având în vedere faptul că și cadrele didactice ocupă un rol primordial în educarea elevilor, ei, de asemenea, au accentuat, câteva lucruri substanțiale ce unesc actualitatea cu trecutul.

     
Câțiva dintre Organizatori
Retrospectiva lucrurilor a continuat de-a lungul sărbătorii, finele căreia a constituit discuții la un ceai. Amintim că organizatorii acestei activități au fost elevii clasei a XII-a „UM”, împreună cu diriginta clasei, dna Inga Sorocean (profesor de limbă și lit. română, grad didactic superior).



               


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu