joi, 19 decembrie 2013

Liceul AȘM-promotor al valorilor autentice


   Presați de tumultul ideilor prezentate în  jur privitor la nivelul de educație pe care trebuie să-l aibă un om de succes? Confuzi în alegerea unei instituții de învățămînt pe măsură contrar tuturor prejudecăților și in concordanță cu propriile dorințe și aspirații ? Cred că am o sugestie pentru dilema în care se află orice absolvent al gimnaziului, care își vrea mai mult decît trei ani de frecventare zilnică a unei simple clădiri.
Sugestia pe care vreau să v-o prezint se numește, Liceul Academiei de Științe a Moldovei(LAȘM). Fondat în 2008, în conformitate cu standartele europene de proiecție si gestionare a unei instituții, putem declara liceul o alegere prestigioasă pentru continuarea studiilor dumneavoastră din următoarele considerente.
   În primul rînd, profesorii sunt profesionali în domeniul de materie pe care îl au să-l predea, profesori universitari și deținători de grad didactic superior. Sunt receptivi la cerințele elevilor și dispuși pentru colaborarea unei cercetări științifice vaste și minuțioasă în domeniul vizat.
În al doilea rînd, admiterea la liceu nu este una tradițională ci pe baza a trei examene( inteligență, IQ, și test la o disciplină de profil, de exemplu , profilul umanist poate alege între română și istorie). În așa mod, contingentul elevilor este selectat pe măsura cunostințelor achiziționate de-a lungul timpului și nu a mărimii contului din bancă. Așa dar, veți avea oportunitatea de interacțiune cu personalități deosebite și inițiate în domeniul pe care l-au ales.

    În final, posibilitatea de realizare a ideilor în propriile arii de interes se dublează, pentru că liceul este un promotor al ideilor inovative și un adept al progresului științific care duce la dezvoltarea prosperă a unei societăți libere și democratice în care cu toții aspirăm să activăm.
Devieri frumoase de la ordinar există iar una din ele este instituția de învățămînt : LAȘM. Doriți o nouă, frumoasă întorsătură a cursei vieții dar și a carierei dumneavoastră, nu ezitați să acceptați provocarea care nu este deloc ușoară, insă cine a zis că succesul preferă căile ușoare ?!

   Pentru verificarea veridicității celor expuse vă invit să accesați site-ul nostru : www.liceu.asm.md sau să ne vizitați la adresa mun. Chișinău, str. Sprîncenoaia1.

Valeria Placinta, cl. (a XII-a UM)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu